fbpx

Wij zijn genomineerd!

Plan een proefrit

Wij zijn uw tweewielerspecialist!

Wij zijn uw tweewielerspecialist!

Fietsen

Kleding

Banden

Bidons

Sloten

Welkom bij dé fietsspecialist in omgeving Breda

Van Boxel Tweewielers is uw fietsspecialist in Galder, nabij Breda. Bij ons vindt u alles wat u als fietsliefhebber nodig heeft. Van nieuwe fietsen en tweedehands fietsen tot fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietskleding. Wij beschikken over een groot assortiment, waardoor wij u vaak direct kunnen voorzien van onze producten. Is dat niet het geval? Dan bestellen wij het meteen voor u, zodat u er alsnog zo spoedig mogelijk over beschikt.

Een fietsspecialist die van alle markten thuis is

Als fietsspecialist en fietsenwinkel beschikken wij over een eigen werkplaats in Breda. De werkplaats is beschikbaar voor onderhoudsbeurten aan de fiets, maar ook voor reparaties. Dankzij onze haal- en brengservice kunnen wij u volledig ontzorgen bij een reparatie- of onderhoudsbeurt. Daarnaast maken wij gebruik van specialistisch gereedschap, waardoor wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid aan uw fiets kunnen werken. Onze medewerkers volgen tevens op reguliere basis verschillende cursussen en seminars, zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. Zo kunnen wij u te allen tijde bijstaan met gedegen advies en uitstekende service.

Kom langs in onze winkel!

Als fietsspecialist beschikken wij over een ruim online assortiment, maar ook in onze fietsenwinkel in Galder, dichtbij Breda, bent u van harte welkom om eens binnen te lopen en het aanbod te bekijken. Hier vindt u 1000m2 vol producten die voor een fietsliefhebber absoluut onmisbaar zijn. Van fietsonderdelen en accessoires tot schoenen en kleding; u vindt het allemaal bij ons. Wanneer mogen wij u in onze winkel ontvangen?

Haal en brengservice

Wij halen uw fiets bij u thuis op voor reparatie

Fietsverhuur

Bij van Boxel huurt u snel en gemakkelijk een fiets

Advies

Wij vinden een oplossing op maat, klein of groot!

Informatie

update Covid:
- onze Winkel en werkplaats zijn normaal geopend met én zonder afspraak
- Mondkapjes zijn niet verplicht, maar 1,5 meter afstand houden wel. Bel ons of gebruik de link op deze site als u een afspraak wil maken
- PostNL pick-up point blijft geopend

X