•  A360 Black M
De waterdichte Polar A360 Fitness tracker is het eerste Polar model dat de hartslag meet zonder hartslagband, natuurlijk met dezelfde nauwkeurigheid die je gewend bent van Polar. Bij de Polar A360 draait alles om je eigen gezondheid. De moderne activity tracker meet je hartslag vanuit de pols met de optische hartslagmeter.

Het horloge is meet natuurlijk je dagelijkse activiteit en je slaappatroon, maar daarnaast is de Polar A360 de perfecte partner tijdens je dagelijkse activiteiten én je trainingen. De A360 begeleidt en coacht je tijdens je training en helpt je in de juiste hartslagzone te trainen om zo jouw trainingsdoel te bereiken.

Naast dat de Polar een Activity Tracker en Hartslagmeter is, beschikt de A360 ook over Smartwatch functies. Gekoppeld aan je smartphone geeft het horloge push notificaties van inkomende gesprekken en berichten. Dit alles is af te lezen op het fantastisch heldere touchscreen scherm, een scherm dat zich kan meten met dat van vele smartphones! De Polar A360 werkt samen met de gratis Polar Flow app, zodat je altijd en overal je dagelijkse activiteit kunt bekijken, je voortgang kunt volgen en je training tot in detail kan analyseren.

Nu ook voorzien van snelheids- en afstandsmeting na een update via de Polar Flow app of webservice. De snelheid en afstand wordt gemeten vanuit de armbeweging met de ingebouwde accelerometer.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

A360 Black M

  • Model: A360 Black M
  • Barcode: 0725882028187
    -
  • €199,95
  • €179,95

  • Excl. BTW: €148,72

Tags: A360 Black M, A360 Black M, Onderdelen & Accessoires  >  Computers, meters en navigatie > Hartslagmeters