• E-Bike Monteur gezocht

E-Bike Monteur gezocht

E-bike Monteur gezocht

Van Boxel tweewielers – Galder (Alphen-Chaam)

 

Functieomschrijving 32-40uur

Het aflevering klaar maken van nieuwe e-bikes en gewone fietsen 

Het onderhouden en repareren van e-bikes en gewone fietsen 

Functie-eisen

Vakdiploma eerste fiets technicus 

Een aantal jaren aantoonbare ervaring als fietsmonteur 

Bedrijfsprofiel

Van Boxel Tweewielers is een familiebedrijf met ca 10 medewerkers en actief in de mobiliteitsbrache.

Onze bedrijfsactiviteiten bevatten het verkopen van (Elektrische) fietsen, en het onderhoud hiervan. Ons bedrijf is opgericht in 1930 en nu voor de 3e generatie nog steeds met de zelfde doelstelling actief: Het adviseren en ontzorgen van onze klanten op alle gebied met als rode draad uiteraard het fietsen.

Van oudsher zijn we zeer actief en succesvol in het verkopen van fietsen in het sportieve segment. Je vind bij ons ook alle fiets gerelateerde zaken (zoals Onderdelen, accessoires, Sportvoeding, Kleding) Met de toenemende groei van het segment E-bikes zoeken we voor onze fietswerkplaats naar een prima vakman met een passie voor fietsen. Ruime praktijk ervaring en een vakdiploma hebben een aanzienlijke voorkeur.

Je werkt in een eigen fietswerkplaats met gereedschappen waar je zelf verantwoordelijk voor bent. De werkzaamheden bestaan uit het aflevering klaar maken van nieuwe fietsen, het oplossen van storingen, het uitlezen en updaten van e-bike software en alle voorkomende fietswerkzaamheden. 

We bieden een fijne werkplek. Na gebleken geschiktheid bieden we je graag een vast contract. We hopen dat we je interesse hebben gewekt en zien je sollicitatie graag tegenmoet! (Mondeling en/of schriftelijk)

 


van Boxel Tweewielers

Galderseweg 92

4855AJ Galder

076-5613391

info@vanboxel.eu

www.vanboxel.eu


 

Verwante Tags

E-Bike Monteur van Boxel Tweewielers Galder fietsen