E-bike mountainbike

Steeds meer mensen staan ervoor open om een e-bike mountainbike te kopen. Logisch, want met deze fietsen kunt u heel wat comfortabele kilometers maken. Met een reguliere e-bike kunt u eenvoudig en snel van punt A naar punt B komen. Maar bent u meer een recreatieve fietser en houdt u wel van offroad parcours? Neem dan juist een e-bike mountainbike. Het frame van deze fiets bijvoorbeeld een stuk steviger dan dat van een reguliere e-bike en de high-speed uitvoeringen kunnen wel een snelheid bereiken tot 45km/u. En heeft u moeite met de uphill routes? Dankzij de elektrische motor is dat een fluitje van een cent. Maar waar kunt u een hoogwaardige e-bike mountainbike kopen? Bij Van Boxtel Tweewielerspecialist natuurlijk!

Een e-bike mountainbike kopen doet u volledig op maat

Wanneer u een e-bike mountainbike wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende uitvoeringen van de e-bike mountainbike, van het hoogwaardige merk Cannondale. Maar buiten een hoogwaardige tweewielers, bieden wij ook een extra service aan. Dit is het volledig aanmeten van de fiets. Hierdoor weet u zeker dat de fiets op de juiste manier afgesteld is, zodat u op een comfortabele en verantwoorde manier de weg op kunt.

Een eigen werkplaats met specialistisch gereedschap

Bent u al in het bezit van een e-bike mountainbike? Dan zijn wij nog steeds de specialist voor u. Wij beschikken namelijk over een eigen werkplaats met specialistisch gereedschap, waardoor wij het onderhoud en de reparatie van uw e-bike mountainbike ook kunnen uitvoeren. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu.


Product vergelijk (0)


Cannondale 29 Tramount 3 , White
SALE

Cannondale 29 Tramount 3 , White

Cannondale 29 Tramount 3 , White..

€1.679,00 €2.399,00

Cannondale Cujo Neo 130 4, Vulcan W/green Clay And Volt (vug)

Cannondale Cujo Neo 130 4, Vulcan W/green Clay And Volt (vug)

Cannondale Cujo NEO 130 4, Vulcan w/Green Clay and Volt (VUG)..

€3.799,00

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2