Vouwfietsen

Een vouwfiets online kopen is wel zo gemakkelijk! Maar dan wilt u er wel zeker van zijn dat u dit doet op een plek waar ze verstand hebben van fietsen. Zo kunt u ervan op aan dat u kwaliteit in huis haalt. Een vouwfiets moet namelijk wel tegen een stootje kunnen. Daarom koopt u uw vouwfiets natuurlijk online in de webshop van Van Boxel Tweewielerspecialist. Lees snel verder over het aanbod op onze website.

Vind de perfecte vouwfiets online

Wanneer u veel reist en u uw fiets mee zou willen nemen in de trein of de auto, is een vouwfiets perfect! Deze fietsen zijn in veel verschillende versies beschikbaar en ons aanbod wordt regelmatig geüpdatet. Met de keuzefilter maakt u gemakkelijk uw selectie in merk, prijs, maat of type. Ook wanneer u uw fiets heeft aangeschaft, kunt u bij Van Boxel Tweewielerspecialist terecht voor alle fietsaccessoires en fietskleding. Neem gerust een kijkje en vind alles wat handig is voor uw volgende rit.

Stel ons al uw vragen

Wanneer u meer informatie wilt inwinnen voor het online aanschaffen van uw vouwfiets, kan dit altijd. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en geven u altijd gedegen advies. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of door een e-mail te sturen naar info@vanboxtel.eu. Wij helpen u graag bij uw aankoop.


Product vergelijk (0)


Jms 26z-lowstep, Wit

Jms 26z-lowstep, Wit

E-Bike vouwfiets. 6V. Accu 320Wu..

€1.199,00

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1