Crosshybrides

Wilt u een gebruikte crosshybride kopen? Dat is een goede keus. Deze veelzijdige fiets is een combinatie van comfort met de beste kenmerken van een stadsfiets en sportfiets. Qua uiterlijk heeft deze fiets iets weg van een mountainbike. Dus crossen door de bossen is zeker een optie, maar ook op asfalt is deze fiets geschikt om een rit mee te maken.

Een gebruikte crosshybride kopen die bijna zo goed als nieuw is

Wanneer u van plan bent om een gebruikte crosshybride te kopen, kunt u dat het beste doen bij Van Boxtel Tweewielerspecialist. Wij zijn dé specialist in alles wat te maken heeft met tweewielers, waardoor wij de ideale partner zijn om uw fiets bij aan te schaffen. Zo verkopen wij fietsonderdelen en -accessoires, maar ook nieuwe fietsen en fietskleding. Wij beschikken tevens over een eigen werkplaats, waar we altijd gebruik maken van specialistisch gereedschap. De gebruikte crosshybride die u bij ons kunt kopen, is dan ook voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat de fiets van de beste kwaliteit is, ondanks dat hij al eerder gebruikt is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen over de gebruikte crosshybride die u bij ons kunt kopen? Of heeft u nog vragen over de andere gebruikte fietsen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Galder.


Product vergelijk (0)


Cannondale Caadx 105, Aluminium Polished
SALE

Cannondale Caadx 105, Aluminium Polished

Cannondale CAADX 105, Aluminium Polished..

€799,00 €1.399,00

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1