Hybride fietsen

Een gebruikte hybride fiets kunt u kopen bij Van Boxtel Tweewielerspecialist. Wij weten als geen ander hoe veelzijdig een hybride fiets is. Deze combinatie van een stadsfiets met een sportfiets is namelijk een echte alleskunner. Hierdoor kunt u er zonder twijfel heel wat comfortabele kilometers mee maken.

Een gebruikte hybride fiets kopen van de best mogelijke kwaliteit

De gebruikte hybride fiets die u bij ons kunt kopen, heeft een goede onderhoudsbeurt gehad voor hij de verkoop in ging. Wij beschikken namelijk over een eigen werkplaats met gespecialiseerd gereedschap, waardoor wij met de grootste zorg en zorgvuldigheid de fiets onder handen kunnen nemen. Bij het kopen van een gebruikte hybride fiets bent u bij ons dus verzekerd van kwaliteit. Dit geldt overigens niet alleen voor de gebruikte hybride fiets, maar voor alle gebruikte fietsen die u bij ons kunt kopen.

Bezoek onze winkel in Galder

Wenst u meer informatie te ontvangen over de gebruikte hybride fiets, of andere fietsen, die u bij ons kunt kopen? Kom dan eens langs in onze winkel in Galder. Hier hebben wij 1000m2 met een breed assortiment aan alles wat u als fietsliefhebber nodig heeft. Onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat wanneer u bij ons binnenloopt. Voor vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu.


Product vergelijk (0)


Giant Fastcity, Grijs/groen

Giant Fastcity, Grijs/groen

Giant Fastcity, Grijs/Groen..

€450,00

Koga E-light, Alu/blauw

Koga E-light, Alu/blauw

Koga E-Light, Alu/Blauw..

€995,00

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2