Jeugdfietsen

Een gebruikte jeugdfiets kopen doet u bij Van Boxtel Tweewielerspecialist. Het is belangrijk dat kinderen in beweging blijven en op de fiets naar school gaan kan dan een goede oplossing zijn. Echter wilt u natuurlijk dat uw kind enkel fiets op een fiets van de beste kwaliteit. Dat is dan ook precies wat wij kunnen garanderen, ook wanneer u een gebruikte jeugdfiets wilt kopen.

De kwaliteit van de gebruikte jeugdfiets blijft gewaarborgd wanneer u deze wilt kopen

Maar hoe waarborgen wij de kwaliteit van de gebruikte fietsen? Dat is voor ons simpel: wij werken met de grootste zorgvuldigheid aan de fietsen in onze werkplaats. Hier beschikken wij over specialistisch gereedschap, waardoor wij met zorg aan de fiets kunnen werken. Een tweedehands fiets die wij aanbieden, krijgt eerst een goede onderhoudsbeurt voor we deze te koop aanbieden op onze website en in onze winkel. Zo weet u zeker dat wanneer u een gebruikte jeugdfiets bij ons gaat kopen, deze van nagenoeg dezelfde kwaliteit is als een nieuwe jeugdfiets.

Kom de fiets testen in onze winkel in Galder

Wilt u de gebruikte jeugdfiets eerst testen met uw kind, voor u deze gaat kopen? Dat is geen enkel probleem. Komt u dan langs in onze winkel in Galder. Onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat, zodat u de fiets koopt die bij uw wensen aansluit. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu.


Product vergelijk (0)


Girls Fun Lady Bugs, Paars

Girls Fun Lady Bugs, Paars

Girls Fun Lady bugs, Paars..

€75,00

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1