Mountainbikes

Wanneer u een gebruikte mountainbike wilt kopen, doet u dit natuurlijk bij een betrouwbare kenner. Bij Van Boxel Tweewielerspecialist kunt u terecht voor het kopen van de perfecte gebruikte mountainbike om heerlijk mee te crossen. Gemaakt om in de bossen door de modder te racen, is een mountainbike een geweldige fiets waar u veel plezier van zult hebben.

Een gebruikte mountainbike kopen doet u hier

Wanneer u de gebruikte mountainbike heeft gezien die u wilt kopen, plaatst u deze simpelweg in uw winkelwagen en rekent u veilig af. Heeft u wat meer advies of begeleiding nodig bij het kopen van een gebruikte mountainbike? Dan helpen onze medewerkers u graag bij het vinden van de juiste fiets. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen en accessoires, reparatie in onze werkplaats en kleding. Zo verzorgen wij alles rondom de perfecte fietsrit!

Heeft u advies nodig?

Wilt u eerst een van onze deskundige medewerkers spreken voor u overgaat tot het kopen van een gebruikte mountainbike? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu. Wij helpen je graag met het maken van de meest geschikte keuze, zodat je met veel plezier op pad kunt.


Product vergelijk (0)


Cannondale Caffeine F4, Patriot Blue

Cannondale Caffeine F4, Patriot Blue

Cannondale Caffeine F4, Patriot Blue..

€395,00

Cannondale Scalpel, Brushed Alu

Cannondale Scalpel, Brushed Alu

Cannondale Scalpel, Brushed alu..

€600,00

Sparta Young Bmx, Blauw

Sparta Young Bmx, Blauw

Sparta Young Bmx, Blauw..

€150,00

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3