Stadsfietsen

Wilt u een gebruikte stadfiets kopen en wilt u zeker zijn van kwaliteit? Wilt u gemakkelijk in een webshop kunnen bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod bij Van Boxel Tweewielerspecialist wordt regelmatig geüpdatet en er zit vast en zeker iets voor u tussen. Wilt u een fiets voor naar het werk of voor naar school? Dan is het kopen van een gebruikte stadsfiets een goed idee.

Een gebruikte stadsfiets kopen van de beste kwaliteit

Wanneer u in onze overzichtelijke webshop op een van de beschikbare modellen klikt, kunt u op de productpagina alle specificaties bekijken. Zo kunt u overwogen uw besluit maken over welke gebruikte stadsfiets u wilt kopen. Naast een breed aanbod aan nieuwe fietsen en gebruikte fietsen, bieden wij ook een reparatieservice in onze gespecialiseerde werkplaats. Heeft u slechts een onderdeel of accessoire nodig voor uw fiets? Ook die kunt u bij ons kopen.

Meer weten over onze producten?

Wilt u meer informatie inwinnen over onze fietsen of accessoires? Of wilt u een reparatie inplannen in onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of door een e-mail te sturen naar info@vanboxtel.eu. Wij helpen u graag verder bij het kopen van een gebruikte stadsfiets, zodat u weer heerlijk op pad kunt.


Product vergelijk (0)


Giant Downtown, Zwart/oranje

Giant Downtown, Zwart/oranje

Giant DOWNTOWN, Zwart/Oranje..

€195,00

Giant Downtown, Zwart/oranje

Giant Downtown, Zwart/oranje

Giant DOWNTOWN, Zwart/Oranje..

€195,00

Union Freekick, Zwart

Union Freekick, Zwart

Union Freekick, Zwart..

€175,00

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3