Kleding

Van Boxtel Tweewielerspecialist biedt een ruim assortiment aan fietskleding die u eenvoudig in de webshop kunt bestellen. Wij hebben vrijwel alles in ons assortiment wat u als fietsliefhebber nodig hebt om een onbezorgde fietsrit te maken. Met een ruim assortiment als dit, is het haast onmogelijk om hier niet te slagen voor fietskleding. Daarnaast zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze jarenlang mee gaan. Zo profiteert u van kwaliteit en comfort en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Fietskleding bestelt u eenvoudig in onze webshop

In onze webshop vindt u alle fietskleding die voor u van pas komt als fietsliefhebber. Hierbij kunt u denken aan de volgende items:

Kies de items die u wilt bestellen en plaats deze in de winkelmand. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kunt u binnen de kortste keren gebruikmaken van uw fietskleding tijdens een fietsrit.

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u nog vragen over het bestellen van de fietskleding in onze webshop of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu.


Verfijnd zoeken