Kleding accessoires

Van Boxtel Tweewielerspecialist is dé plek waar u fietsaccessoires online kunt kopen. Wij beschikken over een winkel van 1000m2, maar wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken. Daarom hebben wij ons brede aanbod online geplaatst, zodat u te allen tijde fietsaccessoires van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen wanneer u deze nodig heeft.

Ruim assortiment aan fietsaccessoires ook online te koop

Van Boxtel Tweewielerspecialist is hét adres voor de fietsliefhebber. Naast een ruim assortiment aan tweewielers, bieden wij namelijk ook een ruim assortiment aan accessoires. Zo bestaat ons online assortiment aan fietsaccessoires uit:

Uw bestelling zo snel mogelijk in huis

Wanneer u de fietsaccessoires online in onze webshop bestelt, zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kunt u binnen de kortste keren gebruik maken van de fietsaccessoires wanneer u een stukje wilt gaan fietsen. Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu.


Verfijnd zoeken