Onderkleding

Als fietsspecialist biedt Van Boxtel Tweewielerspecialist een ruim aanbod aan fietsonderkleding aan, die u eenvoudig online kunt bestellen. Fietsonderkleding is essentieel voor de fietsliefhebber onder ons. Het heeft namelijk de eigenschap om in de zomer vocht op te nemen, zodat het lichaam zo droog mogelijk blijft. Hierdoor verbeteren uw prestaties en kunt u comfortabel genieten van uw fietsrit!

Een ruim assortiment aan fietsonderkleding die u online kunt bestellen

Fietsonderkleding is niet alleen handig in de zomer, maar biedt ook verschillende voordelen in de herfst en winter. Wanneer de temperaturen dalen, houdt de fietsonderkleding uw lichaam warm. Zo kunt u, ongeacht de weersomstandigheden, genieten van een uitgebreide fietsrit. Wij bieden een breed aanbod aan fietskleding, die u eenvoudig online kunt bestellen. Het aanbod bestaat uit:

Eenvoudig en snel uw bestelling geplaatst en verzonden

Plaats de fietsonderkleding die u bij ons wilt bestellen in het winkelmandje en betaal met een van de veilige betaalmethoden. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de kleding in onze winkel in Galder te komen passen. Voor meer informatie of bij vragen bereikt u ons door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxtel.eu.


Verfijnd zoeken