Sportieve kleding

Wanneer u sportieve fietskleding wilt kopen, doet u dat bij de expert. Van Boxel Tweewielerspecialist is de kenner op het gebied van fietsen, fietskleding en -accessoires. U wilt natuurlijk de beste kwaliteit wanneer u sportieve fietskleding gaat kopen. Dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten kleding voor elke fietsrit.

Sportieve fietskleding kopen is een fluitje van een cent

In onze gemakkelijke en overzichtelijke webshop, heeft u zo de sportieve fietskleding gevonden die u wilt kopen. Er zijn verschillende categorieën waarin u kunt vinden wat u zoekt, zoals:

U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen. Met veel zorg stellen wij onze collectie samen, zodat u altijd de beste kwaliteit kunt verwachten. En dit zowel voor de online collectie, als de collectie in de winkel. Wat heeft u nodig voor uw volgende fietsrit?

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht

Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u advies inwinnen voor u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076 561 33 91 of door een e-mail te sturen naar info@vanboxtel.eu. Wij helpen u graag veilig en goed beschermd de weg op. Zo kunt u heerlijk genieten van de prachtige wielersport.


Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


Gore Skirt Path Lady -m/36-
SALE

Gore Skirt Path Lady -m/36-

skirt path lady -m/36-..

€25,00 €79,90

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1