fbpx

Bestel uw fietskleding in onze webshop

Van Boxel Tweewielerspecialist in Galder, nabij Breda, biedt een ruim assortiment aan fietskleding die u eenvoudig in de webshop kunt bestellen. Wij hebben vrijwel alles in ons assortiment wat u als fietsliefhebber nodig hebt om een onbezorgde fietsrit te maken. Met een ruim assortiment als dit, is het haast onmogelijk om hier niet te slagen voor fietskleding. Daarnaast is onze fietskleding van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze jarenlang mee gaan. Zo profiteert u van kwaliteit en comfort.

De fietskleding in onze webshop is geschikt voor iedere fietsliefhebber

Bij ons vindt u fietskleding voor iedereen. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht. Fietskleding kan uw fietstocht maken of breken. Of u nu voor een korte rit gaat of voor een lange tocht door het bos; in onze webshop vindt u geschikte fietskleding. Gaat u mountainbiken? Dan is het fijn om passende MTB-schoenen en -kleding aan te schaffen. In onze webshop vindt u alle fietskleding die voor u van pas komt als fietsliefhebber. Hierbij kunt u denken aan de volgende items:

Bestel alle fietskleding die u nodig heeft bij ons

Wilt u kwalitatieve fietskleding bestellen in onze webshop of aanschaffen in onze winkel in Galder? Of heeft u vragen over ons en onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxel.eu.

Bekijk de fietsen Contact