Werken bij

 

Wij zoeken per direct:

Fietsmonteur gezocht

Ben je technisch aangelegd? Heb jij een passie voor fietsen? Houd je van sleutelen aan fietsen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke fietsenmaker die aan de slag wil bij Van Boxel Tweewielerspecialist. Solliciteer direct als jij degene bent die wij zoeken!

Als fietsmonteur ga jij...

onder andere e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en MTB’s aflevering klaar maken, voordat deze naar de klant gaan. Je checkt of er nog elementen ontbreken en of er beschadigingen zijn. Naast het verzorgen van onderhoud en reparaties aan fietsen en e-bikes ben je veel in contact met onze klanten. Verder zorg jij er samen met je team voor dat de werkplaats schoon en veilig blijft.

Van Boxel Tweewielerspecialist is een...

familiebedrijf dat bijna 90 jaar actief is als rijwielzaak. Van oudsher zijn we zeer actief en succesvol in de verkoop van fietsen in het sportieve segment. Onze bedrijfsactiviteiten bevatten de verkoop van (elektrische) fietsen en het onderhoud hiervan. Uiteraard adviseren en ontzorgen wij onze klanten op alle gebieden. In onze winkel bieden wij ook alle fiets gerelateerde zaken, zoals onderdelen, accessoires, sportvoeding en kleding, aan.

Wij bieden jou...

een uitdagende en boeiende functie van 20 tot 40 uur per week. Je bent werkzaam in een prettige en informele werkomgeving en binnen een team van specialisten met passie voor fietsen. Natuurlijk ontvang je een goed salaris en bieden wij interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Als klap op de vuurpijl heb je uitzicht op een vast contract.

Heb je interesse in...

deze functie? Wacht niet langer en solliciteer voor de functie van fietsmonteur. We zien jouw sollicitatie graag tegenmoet via info@vanboxel.eu. Heb je vragen over de functie of wil je meer informatie? Bel dan gerust naar 076 561 33 91.