fbpx

Fiets-monteur gezocht

Van Boxel tweewielers – Galder (Alphen-Chaam)

Functieomschrijving 32-40uur

Het aflevering klaar maken van nieuwe fietsen (Race/MTB/E-Bike en gewone fietsen)

Het onderhouden en repareren van fietsen (Race/MTB/E-Bike en gewone fietsen)

Functie-eisen:

Vakdiploma eerste fiets technicus

Een aantal jaren aantoonbare ervaring als fietsmonteur

Bedrijfsprofiel:

Van Boxel Tweewielers is een familiebedrijf met ca 10 medewerkers en actief in de mobiliteitsbranche.

Onze bedrijfsactiviteiten bevatten het verkopen van (Elektrische) fietsen, en het onderhoud hiervan. Ons bedrijf is opgericht in 1930 en nu voor de 3e generatie nog steeds met de zelfde doelstelling actief: Het adviseren en “ontzorgen” van onze klanten op fietsgebied en alle omliggende activiteiten.

Van oudsher zijn we zeer actief en succesvol in het verkopen van fietsen in het sportieve segment. Je vind bij ons ook alle fiets gerelateerde zaken (zoals Onderdelen, accessoires, Sportvoeding, Kleding) We zoeken voor onze werkplaats naar een prima vakman met een passie voor fietsen. Ruime praktijk ervaring en een vakdiploma hebben een aanzienlijke voorkeur.

Je werkt in een moderne werkplaats met gereedschappen waar je zelf verantwoordelijk voor bent. De werkzaamheden bestaan uit het aflevering klaar maken van nieuwe fietsen, het repareren en/of oplossen van storingen, het uitlezen en updaten van e-bike software en alle voorkomende fietswerkzaamheden.

We bieden een fijne werkplek. Na gebleken geschiktheid bieden we je graag een vast contract. We hopen dat we je interesse hebben gewekt en zien je sollicitatie graag tegemoet! (Mondeling en/of schriftelijk)

Solliciteer direct

Bedankt, uw sollicitatie is verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

update Covid:
- onze Winkel en werkplaats zijn normaal geopend met én zonder afspraak
- Mondkapjes zijn niet verplicht, maar 1,5 meter afstand houden wel. Bel ons of gebruik de link op deze site als u een afspraak wil maken
- PostNL pick-up point blijft geopend

X