fbpx

Onderhoud in onze professionele werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij dan ook over een uitgebreid aanbod aan zeer specialistisch gereedschap. Onze werkbanken en speciale fietsstandaards zijn erop gericht om uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied.

Wij adviseren u minimaal één keer per jaar uw fiets te laten nakijken zodat u veel problemen en eventuele dure reparaties voorkomt. Uw racefiets en MTB houd U in topconditie met onze jaarlijkse Winterbeurt. Deze is in de wintermaanden extra voordelig geprijsd!!

Bedrijven: Bent u als bedrijf in het bezit van een ‘fietsenpark’ dan bent u qua onderhoud en speciaal transport aan het juiste adres.

Pit Stop: Uiteraard zijn onze medewerkers in de werkplaats altijd bereid om kleine aanpassingen en/of reparaties aan uw fiets direct te verhelpen. Lukt dit niet, dan hebben we meestal een vervangende (elektrische-) leenfiets die onze klanten gratis mogen gebruiken.

SMS-service: Wij sturen iedere klant gratis een SMS-je/e-mailtje als de gerepareerde fiets weer klaar staat!

Wij hebben een hele goede koffiemachine waar U altijd gratis een lekker bakkie koffie of thee kunt krijgen.

Of heeft U liever een heerlijke Cappuccino, Wiener-melange of een heuse “Chocomel Deluxe”, want dan kan natuurlijk ook!

Bekijk de fietsen Contact