Werkplaats

Onderhoud & reparatie in onze professionele werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij dan ook over een uitgebreid aanbod aan zeer specialistisch gereedschap. Onze werkbanken en speciale fietsstandaards zijn erop gericht om uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fiets- en bromfietsgebied.

Wij adviseren u minimaal een keer per jaar uw fiets te laten nakijken zodat u veel problemen en eventuele dure reparaties voorkomt. Ook een winterbeurt voor de Race en MTB fietsen wordt van harte aanbevolen. Bent u als bedrijf in het bezit van een ‘fietsenpark’ dan bent u qua onderhoud en speciaal transport aan het juiste adres.

Uiteraard zijn onze medewerkers in de werkplaats altijd bereid om kleine aanpassingen en/of reparaties aan uw fiets direct te verhelpen.

SMS-service: Wij sturen iedere klant gratis een SMS-je/e-mailtje als de gerepareerde fiets weer klaar staat!

Wij hebben een hele goede koffiemachine waar U altijd gratis een lekker bakkie koffie of thee kunt krijgen. Of heeft U liever een heerlijke Cappuccino, Wiener-melange of een heuse “Chocomel Deluxe”, want dan kan natuurlijk ook!

* Nieuw is dat U online bij ons uw reparatie kunt plannen. Gemakkelijk op het tijdstip dat het U uitkomt!!

Online uw afspraak inplannen

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel 076 - 56 133 91.