fbpx

U wilt een nieuwe of gebruikte wielrenfiets kopen tegen een scherpe prijs? Kom dan naar Van Boxel Tweewielers in Galder. Hier vindt u een grote diversiteit aan racefietsen van toonaangevende merken.

Racefietsen en mountainbikes

Bij Van Boxel Tweewielers kunt u terecht voor diverse nieuwe en gebruikte fietsen van de hoogste kwaliteit. Als u bijvoorbeeld een wielrenfiets wilt kopen, kunt u bij ons kiezen uit fietsen van de volgende toonaangevende merken:

  • Bianchi
  • Cannondale
  • Cube
  • Merida

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken, kunnen wij u perfect aangeven welke wielrenfiets u het beste kunt kopen. Wij zorgen ervoor dat u met de meest ideale fiets bij ons de deur uitgaat. Indien er aan de fiets in de toekomst onderhoud of reparatie nodig is, staan wij ook graag voor u klaar met een uitstekende garantie.

Contact

Bij Van Boxel Tweewielers kunt u zeer voordelig een wielrenfiets kopen van absolute topkwaliteit. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel te Galder. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer +31(0)76 561 33 91 of stuur een e-mail naar info@vanboxel.eu.

Bekijk de fietsen Contact