Giant mountainbike

U wilt een Giant mountainbike aanschaffen tegen een scherpe prijs? Dan kunt u terecht bij Van Boxel Tweewielers in Galder. Al jaren hebben wij een van de grootste collecties aan nieuwe en gebruikte stadsfietsen, racefietsen, MTB’s en kinderfietsen. Bij ons vindt u uitsluitend fietsen van toonaangevende merken.

Bekijk hier ons aanbod tweede hands fietsen!

Nieuwe en gebruikte fietsen

Van Boxel Tweewielers beschikt over een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte fietsen van absolute topmerken. Denk hierbij aan de Giant mountainbike. U vindt Giant Mountainbike bij ons in diverse uitvoeringen met ieder eigen specifieke kenmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van fietsen, kunnen wij u perfect vertellen welke Giant mountainbike het meest aansluit op uw wensen en eisen. Op deze manier zorgen wij er te allen tijden voor dat u alleen met de juiste fiets onze winkel verlaat. Ook kunnen wij in de toekomst eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw fiets uitvoeren.

Contact

Bij Van Boxel Tweewielers kunt u een nieuwe of gebruikte Giant mountainbike kopen tegen een voordelige prijs. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31(0)76 561 33 91 of mailen naar info@vanboxel.eu, maar het liefst helpen wij u verder in onze winkel in Galder.

Andere bezoekers bekeken

Giant onderdelen | Goedkope fietsen breda | Goedkope fietsen tilburg
Werkplaats Achterlicht